5 omiljenih zimskih aktivnosti

205
0
PODELI

Decembar i januar ne moraju biti sumorni meseci kada vam je hladno i ne izlazi vam se iz kuće. Ne zaboravite da su to i meseci u kojima nas očekuje puno praznika.

Ako vam je ovih dana duh pao malo zbog lošijeg vremena, i muka vam je od novogodišnje groznice, mi smo spremili jednu kratku listu prazničnih radosti, da vam nabacimo osmeh na lice.

1. Pokloni, pokloni, pokloni! Naravno na prvom mestu liste. Ne samo pokloni koje ćemo dobiti već i oni koje darujemo. Takođe, ne zaboravite ni na one koji imaju manje sreće od vas. Ako imate slobodnog vremena, volontirajte negde ili spremite paketić za decu koja nemaju sreće da praznike provedu u okviru porodice. Ovo nas dovodi do…

2. … novih tradicija. Ko zna, možda vam pređe u naviku da za Božić volontirate u nekom od centara ili da pred Novu godinu obradujete klince u Svratištu slatkišima. Takođe, novi prijatelji, nove ljubavi, nova okruženja… Novi običaji i tradicije su uvek dobri i zanimljivi.

3. Praznici su vreme kada možete nositi šljokice i za to imati savršen izgovor. Mada je i “nosim ih zato što mi se nose” takođe dobar izgovor. Šljokice na očima, noktima pa i usnama. Sve može, jer, praznici su!

4. Dekoracije, što kućne, što ulične, jedan su od nezaobilaznih vesnika praznika.

5. Mnogi kažu da novogodišnja euforija počinje tek kada Coca-Cola izbaci novu reklamu, ali mi smatramo da su praznici kada na TV-u počnu da se, po ko zna koji put, emituju praznični filmovi. Koji je vaš omiljeni praznični film?

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde