5 osobina koje imaju najprivlačniji muškarci

181
0
PODELI

Niko ne kaže da mora imati svih pet, ali što ih ima više, to je bliži idealnom muškarcu, kažu istraživanja, a žene se verovatno slažu.

Smisao za humor

Osim što se vole smejati, žene to smatraju pokazateljem intelekta i socijalne inteligencije. Uz to, muškarac koji ima dobar smisao za humor deluje opuštajuće na žene.

Brada

Na licu. Brada je jedan od favorita među ženama, a pobednik je ona brada od tri dana koja je dovoljno vidljiva da licu pruži muževniji izgled, ne preterno duga ali ni prekratka.

Duboki glas

Muškarci sa dubokim glasovima odlično prolaze kod žena jer deluju puno muževnije – istraživanja čak pokazuju da se čine višima i većima ako im je glas dublji. Žene takve muškarce smatraju samouverenima, a često i manje agresivnima jer njihovi duboki glasovi deluju smirujuće.

Visina

Možda nije fer, ali činjenica je da istraživanja pokazuju da žene preferiraju partnera koji je viši od njih. Ova preferencija dolazi iz kamenog doba, kad su visoki muškarci bili popularni među ženama jer su delovali kao dobri zaštitnici.

Pas

Nije karakteristika… ili ipak je ženama važno. Istraživanja pokazuju da žene muškarce koji na slici imaju psa smatraju čak 24 posto privlačnijima od onih koji ga nemaju, a smatraju da je takvim muškarcima puno lakše verovati.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde