AMSS: Pojačan saobraćaj, nema gužve na graničnim prelazima

AMSS: Pojačan saobraćaj, nema gužve na graničnim prelazima

241
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Saobraćaj na većini puteva Srbije je pojačanog intenziteta, a na naplatnim rampama zadržavanja su oko deset minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Po poslednjim informacijama Uprave granične policije, na srpskim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja putničkih vozila.

Zbog izgradnje robne kuće Ikea, do 1. oktobra biće izmenjen režim obustavljanja saobraćaja na delu državnog puta od naplatne rampe Bubanj Potok do izlaza Tranšped, u pravcu ka Nišu.

Do 31. avgusta zbog postavljanja privremene saobraćajne signalizacije zbog izgradnje čeone naplate rampe Vrčin biće zatvorene zaustavne trake u oba smera na državnom putu I A reda broj 1.

Na državnom putu II B reda broj 364, na deonici Brajkovac-Belanovica-Rudnik, kod mesta Varnice, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem zbog radova na sanaciji klizišta Varnice 3.

Danas i sutra od 10.00 do 14.00 zbog radova na održavanju biće obustavljen saobraćaj na državnom putu IIA reda broj 174, na deonici od gradskih bazena do cementare Titan u Kosijeriću.

Zbog radova na održavnju puta, do 1. septembra saobraćaj će biti obustavljan u periodu od 7.00 do 17.00 na državnom putu II A reda broj 174, u opštini Kosjerić, ulice Karađorđeva i Živojina Mišića.

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ pozvalo je vozače da voze oprezno i brzinu vožnje prilagode uslovima na putu, naročito na deonicama gde su započeti radovi.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR