SPORT OSTALI SPORTOVI „APSOLUTNO NAJJAČI“ stoji uz ime ovog Nišlije

„APSOLUTNO NAJJAČI“ stoji uz ime ovog Nišlije

675
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Prvenstvo Balkana u powerliftingu održano je u Vranju a Nišlija Milan Grozdanović podigao je 275 kg u disciplini mrtvo dizanje, čime je za 5 kg oborio rekord koji je postavio pre dve nedelje kada je oborio svetski rekord u Sarajevu.

„Podigo sam 275 kg na mrtvom, 5 kg više od prošlog puta, vrednost svetskog rekorda. Apsolutni i relativno sam najjači takmičar. Ovim uspehom sam zadovoljan, idemo dalje“, kaže Grozdanović.

Ovo nije jedini uspeh Grozdanovića na Blakanskom prvenstvu u Vranju, on je osvojio i zlatnu medalju u bench pressu bez opreme, sa podignutih 147,5 kg, čime je zaslužio da mu uz ime opravdano stoji NAJJAČI.

Na nedavno održanom Svetskom kupu u powerliftingu – GPC federacija, održanom u Sarajevu Nišlija Milan Grozdanović oborio je svetski rekord u disciplini mrtvo dizanje sa opremom je podigao 270 kg u kategoriji do 75kg.

Nakon ovog prvenstva najjači Nišlija sprema se za naredna takmičenja.

Balkansko prvenstvo u Vranju bilo je kvalifikaciono takmičenje za reprezentaciju Srbije Ujedinjenog srpskog pauerlifting saveza, radi učešća na Evropskom prvenstvu u Poljskoj – Biala Podlaska 25-30. juna i Svetskom prvenstvu u Češkoj republici – Trutnov 16-23. septembra. Samo po dva najbolja takmičara iz kategorije izborili su mesto u reprezentaciji.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here