VESTI DRUŠTVO BOX POSLOVI – Studentska omladinska zadruga

BOX POSLOVI – Studentska omladinska zadruga

110
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Predstavljamo vam Studentsko omladinsku zadrugu „BOX Poslovi”, mesto gde mladi najlakše mogu pronaći sigurne i proverene privremene, povremene i slične poslove.

Delatnost Studentsko omladinske zadruge „BOX Poslovi” jeste da obezbeđuje zadrugarima da na organizovan način, za potrebe poslodavca, obavljaju povremene, privremene i slične poslove za koje se ne zasniva radni odnos, radi sticanja sredstava za školovanje i zadovoljavanje osnovnih socijalnih, kulturnih i drugih ličnih i zajedničkih potreba.

Organizovanim radom preko Studentsko omladinske zadruge „BOX Poslovi”, zadrugari obezbeđuju zaradu i sigurnost isplate, odgovarajuće uslove za rad i zaštitu na radu, viši zajednički standard, zadružnu solidarnost, sticanje radnih navika i praktičnih znanja potrebnih za stalno zaposlenje.

Studentsko omladinska zadruga “Box Poslovi” se nalazi na adresi 18000 Niš, TC Kalča 2.sprat D 96/1, radno vreme zadruge je od 12 do 15 časova svakog radnog dana, a za bliže informacije možete posetiti njihov sajt boxposlovi.com.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here