Čorbića izbacuju iz SNS

156
0
PODELI

Izvršni odbor Srpske napredne stranke odlučio je da profesora niškog Pravnog fakulteta Dragana Čorbića isključi iz stranke zbog, kako kažu,“njegovih istupa na sednicima niške Skupštine“ kada je kritikovao gradske funkcionere iz SNS.

Čorbić je bio na dnevnom redu zbog njegovih istupa na sednicama gradskog parlamenta. Zna se šta je govorio o tome ste pisali i vi i ostali mediji. Izvršni odbor je doneo odluku da ga isključi iz stranke – kaže Jovanović.

Ova odluka će, kako je rekao, postati pravosnažna kada je potpiše predsednik Izvršnog odbora Radomir Nikolić i kada je dostavi Gradskom odboru u Nišu. Očekuje se da to bude završeno u narednim danima.

Čorbić je u Srpskoj naprednoj stranci od osnivanja, a to je naglasio i na poslednjoj sednici niške Skupštine.

Naime, tada je zameniku predsednika niškog parlamenta Nenadu Stankoviću, sada članu SNS, a ranije Niške regije, URS i drugih stranaka, rekao, nakon njegovog oštrijeg tona upućenog odbornici DS, da nema prava da se tako obraća odbornici jer je i on bio deo te vlasti kao funkcioner URS.

Ovakav ton obraćanja je neprimeren za ovom govornicom ili u bilo kom drugom političkom obraćanju. Koliko se sećam Stanković nije bio na osnivačkoj skupštini SNS kao što smo bili Banđur, ja ili general Stojanović  – rekao je tada Čorbić

 

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde