VESTI DRUŠTVO Gradonačelnik Niša osumnjičen za utaju poreza 2,8 miliona dinara

Gradonačelnik Niša osumnjičen za utaju poreza 2,8 miliona dinara

108
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Protiv Darka Bulatovića, aktuelnog gradonačelnika Niša, poreska policija podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je, u vreme dok je bio direktor FK Radnički, utajio oko 2,8 miliona dinara poreza.

Osnovni javi tužilac Saša Đokić, potvrdio je da je pokrenut dokazni postupak i da se on juče odazvao pozivu OJT i dao odbranu, te da sledi saslušanje svedoka i veštaka.

Bulatović se sumnjiči za utaju 2,5 miliona dinara prilikom isplata plata fudbalerima kao i 280.000 dinara poreza prilikom plaćanja stanarina, piše Blic.

On nije dao nalog za isplatu plata već su one naplaćene preko privatnog izvršitelja pa se proverava da li je nakon toga bilo još novca na računu i da li je naknadno dat nalog za plaćanje poreza.

Bulatović kaže da nikada u životu nije uradio ništa suprotno zakonu.

Ne osećam odgovornost. To su obaveze koje su nastale pre mog dolaska u FK Radnički. Računi Radničkog su bili stalno u blokadi tako da moja odgovornost ne postoji. To nije moj privatni klub, ja sa mogao da izrvšavam samo ono što je bilo na računu i ništa više od toga. Nije moja obaveza da dajem novac iz džepa nego ono čim taj klub raspolaže i ja sam to radio u skladu sa zakonom – rekao je Bulatović.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here