Grana pala na pumpu i auto kod parka preko puta Pozorišta

Grana pala na pumpu i auto kod parka preko puta Pozorišta

577
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ogromna grana sa drveta se oko pola 7 jutros odlomila i pala na aparat za točenje goriva i taksi koji je bio parkiran na početku ulice Lole Ribara u Nišu. Na sreću niko nije povređen, kažu u gradskom Zelenilu pri JKP „Mediana“ koje je izašlo na teren, ali je pričinjena manja materijalna šteta. 

Incident je prijavljen policiji, ali u Zelenilu ne mogu da objasne zbog čega se grana odlomila, s obzirom na to da je jutro bilo mirno i da nije bilo oluje ni jačeg vetra.

Iako direktor Zelenila Slobodan Đorđević kaže da svako stablo u Nišu može potencijalno da bude opasno i da je teško predvideti ovakve situacije, ova koja se jutros odlomila nije delovala “opasno”.

Ona je, dodaje, bila puna lišća, nije bila suva, pa ovakvu situaciju nisu mogli da predvide i eventualno je spreče.

Nama spoljni simptomi mogu da daju neke znake šta se dešava. Da je ona bila suva, onda bi bila druga priča. Grana je bila u vegetaciji, došlo je do pucanja, to smo sanirali i to je to. Nekim svojim spoljašnjim pokazateljima nije ukazivala na to da će doći do tako nečega – objašnjava Đorđević.

Sudeći po veličini grane koja se jutros polomila, neko od građana je mogao da nastrada da je u tom momentu bio ispod drveta. Na sreću, oštećen je samo aparat za točenje goriva na pumpi i taksi koji je, dodaje Đorđević, tu bio parkiran.

Policija je napravila zapisnik i obavestili su Tužilaštvo o incidentu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR