Kompanija Master Hosting, je počela sa radom 2013 godine u Holandiji. Ako tražite pouzdan, jeftin i visoko kvalitetan web hosting , web dizajn ili registraciju internet domena – na pravom ste mestu, specijalizovani smo za internet usluge na najvišem nivou. Odnos sa klijentom nam je vrlo bitan, MI ZNAMO ŠTA ZNAČI ČEKATI U REDU, ZATO KLIJENTE NE DOVODIMO U TU POZICIJU.

300+ Registrovanih Domena

200+ Hostovanih Web Paketa

450+ Klijenata

KO SMO MI/ŠTA RADIMO

site-img33

 

Mi brinemo o vašem web hosting paketu!

Mi smo tim ljudi koji se Hostingom bave 5 godina, i želimo da na Balkanu pružimo kvalitet usluga kao svuda u svetu, i još bolje od toga. Kompanija Master Hosting. je počela sa radom 2013 godine. Ako tražite pouzdan, jeftin i visoko kvalitetan web hosting , web dizajn ili registraciju internet domena – na pravom ste mestu, specijalizovani smo za internet usluge na najvišem nivou.

site-img32

 

Mi smo tu zbog Vas!

Za klijenta je potrebno napraviti dinamicki web sajt koji zadovoljava najnovije web standarde, i hosting koji može da zadovolji najnovije standarde IT sektora, optimizovan za pretrazivace, modernog dizajna i pune funkcionalnosti. Web sajt ce biti visejezican, sa nezavisnim unosom i izmenom sadrzaja (primarni jezik je srpski latinica i prvi strani jezik – engleski). Sajt mora davati kompletne informacije u vezi sa uslugama klijenta, mora omoguciti jednostavnu i brzu navigaciju i lako pronalazenje zeljenog sadrzaja. Ponudom je ukljucena pretraga sajta po kljucnim recima

ZAŠTO IZABRATI NAS?

Pouzdanost, Brzina i Stabilnost
CloudLinux
Dizajn za sve platforme
Naš sajt je optimizovan za sve platforme.
Jednostavna baza podataka
Sve na jednom mestu uz par klikova, u okviru našeg panel-a.
Besplatna instalacija aplikacija
U okviru cPanel-a imate sve na jednom mestu, autointall sa par klikova.
24/7 Podrška
Tu smo za Vas, email, telefon, skype, livesupport, tiket sistem.
Free Updates Lifetime
Besplatna nadogradnja sistema.