VESTI POLITIKA Italijanski privrednici ulažu u Nišku Banju

Italijanski privrednici ulažu u Nišku Banju

189
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nakon konvencije liste „Banja pobeđuje“ u Niškoj Banji, okupili su se italijanski privrednici zainteresovani za ulaganja u ovak kraj, na inicijativu Bojana Stanisavljevića, kandidata za predsednika GO Niška Banja.

Bojan Stanisavljević i italijanski investitori, održali su satanak u zgradi opšine Niška Banja sa aktuelnim predsednikom Zoranov Vidanovićem.

[ad id=“7162″]

Satanku, na kom je iskazana velika zainteresovanost za investicije u ovaj kraj i na kom su obećana nova radna mesta, prisustvovali su Đorđo Zanmarkio predsednik FIA SPORT-a i OK Italije, Gido Davide Minerva predsednik West United Trade Group Limited i vlasnik brendova Gelco, Minerva, Sofias, i advokat Daniele Vidal predstavnik grupacije Zamparini, general Momir Stojanović i Srđan Aleksić nosilac liste „Iskreno za Medijanu“.

Privrednici su zatim obušli vinariju Srđana Aleksića u Matejevcu, gde se razgovaralao o plasmanu domaćih vina na inostrano tržište i jednoglasno se složili da vina iz naših krajeva imaju svetlu budućnost i da će uz veću produkciju naći put do istanačanog ukusa kupaca EU..

[lightbox thumb=“http://niscaffe.com/wp-content/uploads/2016/04/vinarija-2e2b38696523.jpg“]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here