ZANIMLJIVOSTI Jazz letovanje na Nišvilu za 90 eura!

Jazz letovanje na Nišvilu za 90 eura!

147
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nišville Jazz Festival će i ove godine posetiocima iz drugih gradova i država ponuditi mogućnost mini džez letovanja:

„Četiri dana u Nišu i četiri noći na Nišvilu“ po vrlo povoljnoj ceni u od 90 eura, u šta je uračunat komplet ulaznica za sve četiri festivalske večeri i pun pansion (smeštaj i tri obroka dnevno) u dvokrevetnim sobama studentskog hotela kod Tehničkih fakulteta u neposrednoj blizini niške Tvrdave.

Uplatu za ovaj paket treba izvršiti na žiro račun br. 310-170605-73 (Nišville Fondacija – Cara Dušana 19, 18000 Niš) u dinarskoj protivvrednosti za 90 eura po srednjem kursu na dan uplate.

Prilikom popunjavanja uplatnice u koloni svrha doznake upisati “Jazz letovanje”, a nakon toga skeniranu uplatnicu sa validnim ličnim podacima poslati na mail nisville@nisville.com i potom će se potvrditi Vaša rezervacija.

Komplet karata uz originalnu uplatnicu može se podići u Press centru (Izložbeni paviljon u Tvrđavi) na dan početka zvaničnog programa festivala 11. avgusta 2016, u intervalu od 16 – 19 časova.

Ovogodišnje izdanje Nišville Jazz Festivala biće održano od 11 do 14. avgusta, a između ostalih nastupiće velika britanska soul zvezda Joss Stone, legendarni američki gitarista Al Di Meola, američki trio jazz velikana – Cyrus Chestnut, Lenny White i Buster Williams, britanski jazz-funk band Shakatak, maestralni američki saksofonista Bill Evans i mnogi drugi.

Od 11 do 14. avgusta na 33 .niškom jazz festivalu Nišville 2016 biće izvedeno 110 koncerata i nastupiće 660 izvođača na 11 festivalskih bina.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here