Konkurs za načelnika niške Uprave sledeće nedelje

Konkurs za načelnika niške Uprave sledeće nedelje

497
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jedinstvena Uprava Grada Niša, na čijem je čelu od početka godine u v.d. statusu Ljubiša Janić, uskoro će dobiti načelnika za ceo mandat. Gradsko veće usvojilo je odluku o raspisivanju konkusa za izbor načelnika i njegovog zamenika, a tekst oglasa biće objavljen sledeće nedelje.

Kako su kazali iz kabineta gradonačelnika, konkurs će biti objavljen u dnevnom listu “Danas”, kao i na sajtu Grada Niša.

Konkurs će biti objavljen u listu “Danas” pošto su oni dali najpovoljniju ponudu. Po zakonu mora da bude u dnevnom listu koji se čita na teritoriji cele Srbije. Onog trenutka kada bude u novinama biće i na portalu Grada Niša. Sve je u skladu sa Zakonom o zaposlenima u jedinicama autonomne pokrajine i lokalnim samoupravama – kazali su iz kabineta gradonačelnika.

Od trenutka objavljivanja, dodaju, rok za prijave biće 15 dana, a kandidate će razmatrati Komisija koja je formirana na Gradskom veću krajem februara.

U Konkursnoj komisiji za izbor načelnika i zamenika načelnika Gradske uprave su gradski javni pravobranilac Miomira Dinić i pravnica zaposlena na poslovima građanskih stanja Katarina Mitrovski, kao i pomoćnik gradonačelnika za ekonomska pitanja Igor Vučić.

Oni, kako se navodi u Rešenju o obrazovanju Komisije, sprovode izborni postupak među kandidatima koji ispunjavaju oglašene uslove za izbor načelnika i zamenika načelnika Uprave Niša, a spisak sa najviše 3 nabolja kandidata, navodi se, dostavljaju Gradskom veću.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR