VESTI DRUŠTVO Larvicidni tretman komaraca

Larvicidni tretman komaraca

93
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Preduzeće „SANIT M&M“ D.O.O. iz Niša će u periodu od ponedeljka 15. do srede 17. avgusta obaviti peti larvicidni tretman komaraca na teritoriji grada Niša u ovoj godini.

Suzbijanje larvi komaraca duž rečnih tokova i zabarenih površina na teritoriji grada koji predstavljaju staništa komaraca vršiće se po sledećem rasporedu:

Ponedeljak 15.08.

Na teritoriji GO Niška Banja: priobalja reka Ostrovačke, Kunovičke, Jelašničke, Kutinske, Nišave od vikend naselja Ostrovica do naselja Brzi Brod i mrtvaja kod Niške Banje,
Na teritoriji GO Medijana:priobalja Gabrovačke reke i Suvodolskog potoka od pruge do ušća, priobalje Nišave od Brzog Broda do Železničkog mosta i bara kod Brzog Broda.

Utorak 16.08.

Na teritoriji GO Pantelej:priobalja Malčanske, Breničke, Matejevačke reke i Knezselskog potoka i Nišave od uliva Jelašničke reke do mosta Mladosti,
Na teritoriji GO Palilula:priobalja Gabrovačke reke i Suvodolskog potoka do pruge, priobalje reke Nišave od železničkog mosta do uliva u Južnu Moravu, priobalje Južne Morave od ulaska u KO Gornje Međurovo do ušća sa Nišavom.

Sreda 17.08.

Na teritoriji GO Crveni Krst:priobalja Toponičke i Rujničke reke, Humskog i Rujničkog potoka, priobalje Nišave od Železničkog mosta do uliva u Južnu Moravu i priobalje Južne Morave od ušća sa Nišavom do izlaska iz KO Donja Trnava,
Na teritoriji GO Palilula:Batušinačke bare, bare pored Nišave i staro korito kod Medoševca, Ciganski ključ i bare između sela Trupale i Popovac.

Ekipe operativaca biće na terenu od 8:30 časova ujutru.

Tretman će biti obavljen ekološkim preparatom na bazi regulatora rasta sa specifičnim dejstvom na larve komaraca. Preparat je neškodljiv za vodenu faunu i ostale organizme te ne iziskuje posebne mere predostrožnosti kod građanstva.

U slučaju ekstremno nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog.

Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here