Leskovačko leto, praznik za mališane, počinje u petak

Leskovačko leto, praznik za mališane, počinje u petak

222
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Defileom trubača i njihovim predtakmičenjem za Guču, počinje dvonedeljena manifestacija “Leskovački festivali”, odnosno, Leskovačko leto, u petak veče, 16, juna”, u etno kompleksu Šop Đokićeve kuće, 17. po redu.

“Biće to veliki praznik za naše mališane jer je najveći deo programa posvećen upravo njima, ali i zabava za starije”, kaže Tina Stojanović PR Turističke organizacije Leskovac (TOL), organizator manifestacije.

Precizniji program znaće se sutra, ali je već sada poznato da će posetioci uživati u predstavama na bini u dvorištu Šop Đokića, među kojima će biti i predstava leskovačkog pozorišta “Ko je koga”, zatim modne revije, revijalne sposrtske igre, nastupi bendova…

Bulevar oslobođenja od semafora do Tehnološkog fakulteta biće sve vreme zatvoren, pa će se taj deo, po tradiciji, pretvoriti u veliko šetalište, ono što Leskovcu, inače, nedostaje.

Na rubovima ulice biće tobogana i raznih slatkih ponuda i suvenira, a tu će biti i žene iz Udruženja “Kretativna čaršija”.

Inače, na takmičenju trubača učestvuje najmanje 5 leskovačkih orkestara, koje će ocenjivati tročlani žiri, profesori trube, a u pauzi će nastupu orkestar “Dar Mar” iz Knjaževca.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR