Međunarodni sajam turizma u Nišu

Međunarodni sajam turizma u Nišu

969
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hotelijeri, etno domaćinsta, spa centri, turističke organizacije iz Srbije, Grčke, Makedonije, Bugarske i Mađarske predtaviće svoju ponudu i programe za brojne turističke destinacije ljubiteljima putovanja na 18. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora. Sajam će biti održan u hali “Čair” od 30. marta do 1. aprila.

Kako navode organizatori specifična orijentacija vezana za promociju aktivnog odmora, kao sve popularnijeg vida turizma, dovodi na sajam i klubove ekstremnih sportova, organizatore aktivnog odmora i avantura u prirodi.

„Zahvaljujući dobrom prošlogodišnjem odazivu, prateći događaj i u 2017. godini biće degustacija gastronomskih specijaliteta i vina koji ove godine nosi naiziv “HEDONIZAM I TURIZAM”, ističu.

Niš je, dodaju, zbog svog gostoprimstva, fantastične gastronomske ponude i brojnih događaja uspeo u svojoj turističkoj ponudi da spoji ova dva pojma.

Kako to rade ostale turističke destinacije Nišlije će imati priliku da vide tokom prezentacije ukusa i mirisa raznih delova Srbije i Balkana.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR