Međunarodni sajam turizma u Nišu

Međunarodni sajam turizma u Nišu

93
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Međunarodni Sajam turizma i aktivnog odmora Niš 2016. 17. po redu, biće održan u periodu od 26.04. – 28.04.2016. godine u hali SC „Čair“ u Nišu.

U 2015. godini održan je 16. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora, u poslovnoj atmosferi i sjajnom duhu, sa rekordnih 140 izlagača iz zemlje i iz regiona, Republike Srpske, Crne Gore, Bugarske, Mađarske i Grčke među kojima su bile turističke agencije, turoperatori, turističke organizacije gradova i opština, hotelijeri, predstavnici banjskog i zdravstvenog turizma, predstavnici sportsko – rekreativnog turizma i aktivnog odmora, organizatori manifestacija, kao i udruženja samostalnih izlagača suvenira.

Pored turističkih organizacija i agencija koje tradicionalno učestvuju na niškom Sajmu turizma, i koje su dugogodišnjim angažovanjem doprinele oblikovanju manifestacije, ove godine smo imali i one izlagače koji su po prvi put bili deo ponude Sajma i time doprineli njegovoj raznovrsnosti. Očekujemo da nakon uspešnih rezultata, na sledećem Sajmu, mnogi od njih ponove svoje učešće. S tim u vezi, očekujemo i da predstojeći Sajam u najmanju ruku ponovi uspešnost prethodnog Sajma i da još jednom bude mesto okupljanja relevantnih nosioca turističke privrede zemlje i regiona.

Pored aktivnog odmora kao teme Sajma, ove godine akcenat će biti i na gastronomskoj i vinskoj ponudi, što se pre svega odnosi na prezentaciju i degustaciju karakteristične lokalne kuhinje izlagača. S toga vas pozivamo da se priključite i u okviru promocije svog kraja, opštine, grada, uvrstite i promociju i degustaciju jela i pića, kao jednog dela promocije kulturnog nasleđa svog regiona, što je danas popularan vid turizma u svetu.

Za sve zainteresovane učesnike i ovog puta pripremljena je ponuda u vidu posebnih uslova za rane prijave i uplate, u vidu popusta za zakup prostora i prezentaciju programa tokom trajanja Sajma. Period trajanja ove akcije od 20% popusta traje do 31. januara 2016. godine.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR