Mladi fudbalski potencijal Niša – Andreja Cici

Mladi fudbalski potencijal Niša – Andreja Cici

1797
1
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Andreja Cici Stamenković rodjen 2000te godine. Sa samo 10 godina počeo je svoju fudbalsku karijeru u Fudbalskom klubu Radnički. Do sada je osvajao medalje i pehare na turnirima u zemlji i inostranstvu.

Oprobao se u kadetskoj školi Čukarički gde je po mišljenju trenera Kaplanovića i Mihajla Jurasovića zaslužio mesto u timu i dobio ponudu za ostanak ali zbog klupskog dogovora to nije ostvario.

Fudbal sam od malih nogu zavoleo još dok nisam počeo da treniram. Oduvek me je fasciniralo kako se igrači snalaze sa loptom i naravno sva ta fudbalska scena me je privukla da se opredelim za fudbal – Ističe Cici za NisCaffe.

Iako mladi fudbaler trenutno sa 17 godina trenutno ide u Ekonomsku školu u Nišu, njegov trenutni cilj je da radi iz dana u dan i da opravda svoje mesto u trenutnom timu kao i da debatuje u prvom timu. Kako istiće Stamenković, njegov jedini veliki san je da zaigra u Ligi Šampiona.

Moja motivacija je naravno moja porodica koja je uvek uz mene i koja me uvek podržava. Naravno i želja za pobedom kao i stalno dokazivanje na terenu imaju veliki uticaj. fudbalerima bih Preporučio da ni u jednom pogledu ne odustaju od svog cilja, da samo treniraju i daju svoj maksimum, jer taj trud i rad će se isplatiti jednog dana – Rekao je Andreja.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR