Na Panteleju za vikend rolerijada za sve uzraste

Na Panteleju za vikend rolerijada za sve uzraste

240
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Roler sport se sve više promoviše u Nišu, pa će tako svi ljubitelji imati prilike da se 17. juna, po drugi put ovog meseca, takmiče u njemu. Početak je planiran za 17 sati na Somborskom bulevaru, kod kružnog toka na raskrsnici sa Studeničkom ulicom.

Staza je kružna, a dužina koju treba da pređu razlikuje se u zavisnosti od uzrasta takmičara. U Sportskom klubu Extreme, koji je organizator, kažu da su nagrade medalje, diplome i poklon paketi.

Predviđene su sledeće kategorije: do 5, od 6 do 7, od 8 do 9, od 10 do 11, od 12 do 13, od 14 do 15 i preko 16 godina. Pored ovih kategorija predviđene su i revijalne trke parova i porodične trke. Svi takmičari su u obavezi da nose zaštitnu opremu – rekli su u klubu.

Prijavljivanje je moguće najkasnije pola sata pred početak trke, putem mejla sportskiklubextreme@hotmail.com ili na telefon 064/127-5000.


Dan kasnije trka i u slalomu

Oni koji više vole da izbegavaju prepreke kada voze, moći će da se takmiče dan kasnije, 18. juna u niškoj Tvrđavi. Ovo je prva slalom trka u sezoni, organizovaće je niški klub Oxigen, a početak je zakazan za 10 sati.

Očekujemo oko 80 takmičara iz više gradova, a trka se boduje za državno prvenstvo. Kao i do sada, najinteresantnije kategorije su deca od 8 do 14 godina. Do kraja sezone očekujemo da napravimo pomak u kvalitetu tehnike slaloma kod naših takmičara, a mislimo da smo do ove trke to i uradili – kažu u niškom klubu.

Ukoliko bude padala kiša, trka će biti odložena, a informacije o tome biće objavljene na Fejsbuk stranici kluba Oxigen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR