Nais iskoristio sezonu za podmlađivanje, bolji rezultati sledeće godine

Nais iskoristio sezonu za podmlađivanje, bolji rezultati sledeće godine

263
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Turbulentnu sezonu, u kojoj su pobeđivali lidere i gubili od slabije rangiranih, vaterpolisti niškog Naisa završili su na 5. mestu Prve A lige, a njihov trener Predrag Kikinđanin smatra da su oscilacije u igri cena koja je morala da se plati zarad podmlađivanja tima, ali i da će se situacija popraviti. Među probleme on ubraja i pehove sa povredama i bolestima igrača, ali smatra da se, kako je vreme odmicalo, i ekipa uigravala i rezultati dolazili.

Nais se prošle godine takmičio u Regionalnoj A ligi, ali zbog para su ove sezone morali da se spuste stepenik niže i igraju u prvoj domaćoj ligi. Otišlo je 8 igrača i trener, pa je Predrag Kikinđanin preuzeo tim 7 dana pre početka takmičenja.

Bilo mi je potrebno vremena da se pripremim i da vidim kakva je ekipa, koja je pritom i potpuno drugačija u odnosu na prošlu sezonu. Imali smo puno mladih igrača kojima treba vremena da se priviknu i na ligu i na uslove rada, da se igra na svakih 7 dana i da se održi određeni kvalitet iz sedmice u sedmicu – priča on.

Vaterpolisti iz mlađeg pogona Naisa priključili su se klubu, a Kikinđanin naglašava da je za njihovo formiranje kao igrača potrebno vremena, ali i da je to tim na kome treba da se radi i koji će sledeće godine moći da parira i mnogo većim klubovima.

Po meni je dobro da se ova ekipa zadrži i u sledećoj sezoni, eventualno da se jedan igrač dovede, ali to o tom potom. Nije isto kada je jedna ekipa na okupu jednu i nekoliko godina. Mora nešto zbog mlađih igrača i da se istrpi, ali mislim da je najbolje da imamo najveći broj igrača iz našeg pogona – nastavlja Kikinđanin.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR