NESTAO BEZ TRAGA: Da li ste videli Gorana Zlatkovića iz Niša

NESTAO BEZ TRAGA: Da li ste videli Gorana Zlatkovića iz Niša

889
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Goran Zlatković (37), iz Prve Kutine kod Niša, nestao je u nedelju, Iz porodičnog doma u kom živi sa roditeljima, ocem Milančetom i majkom Katicom.

Goran je otišao tog dana oko 7.30 sati, automobilom marke „citroen sakso“ metalik sive boje, registarskih tablica NI 143 SY.

Rekao im je da ide do „buvljaka“ u Nišu, a posle toga na poslovni sastanak.

Poslednja osoba koja ga je videla je Goranova koleginica iz firme u kojoj oboje rade, koja živi u Niškoj Banji. Ovaj mladi čovek je diplomirani inženjer stočarstva, a firma u kojoj radi se bavi unapređenjem kvaliteta domaćih životinja.

Njegov otac Milanče, koji se obratio za pomoć medijima kaže da je Goran patio od depresije i da se poslednjih par meseci nije pridržavao terapije.

Zvali smo rođake i prijatelje, ali o njemu niko ništa ne zna. Broj njegovog mobilnog telefona od nestanka nije dostupan. Iz kuće je izašao dobro raspoložen, ali mu se raspoloženje ponekada naglo menja, doduše veoma retko. Razveden je, bez dece sa bivšom suprugom, sa kojom je u braku proveo samo godinu dana, nije u kontaktu.

U vezi je sa jednom devojkom iz Niša, ali ni ona ne zna gde bi mogao da bude.

Porodica moli sve koji su ga videli ili znaju nešto o njegovom kretanju, da se jave na telefon 0600544 648 ili policiji, na broj 192.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR