VESTI DRUŠTVO Niš oblepljen predizbornim plakatima Srpske napredne stranke

Niš oblepljen predizbornim plakatima Srpske napredne stranke

965
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aktivisti SNS-a oblepili su ulaz u “Podzemni prolaz”, žardinjere u Lešjaninovoj ulici ispred tržnog centra “H&M”, zidove po čitavom gradu, pa čak i kante za smeće predizbornim plakatima sa kojih se smeška predsednički kandidat Aleksandar Vučić. Međutim, poverenik SNS za Niš, Zvezdan Milovanović kaže da “nije upoznat sa problemom i da će reagovati kada Komunalna inspekcija pošalje dopis”.

Usred centra lepljeni su plakati vladajuće stranke, van mesta predviđenog za to. Ovakva slika Nišu nije potrebna! – kazao je čitalac.

Međutim, iako je danas, upravo na Trgu kralja Milana, koji je prekriven posterima, sa predsednikom Izvršnog odbora Darkom Glišićem i još nekoliko funkcionera i članova SNS-a, učestvovao u predizbornoj akciji, Milovanović kaže da ne zna ništa o spronom lepljenju stranačkog materijala. On je dodao i kako će ukloniti plakate, tek ako nadležni to nalože.

Zaista nisam u toku. Ako se dostavi neki nalog, biće uklonjeni. Takva su pravila gradske Komunalne službe. Kada nam to bude stiglo, uklonićemo – rekao je Milovanović.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here