NIŠ ZA GINISA: Peta izborna tišina, ponavljanje glasanja u Gornjem Matejevcu

NIŠ ZA GINISA: Peta izborna tišina, ponavljanje glasanja u Gornjem Matejevcu

149
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Izborna komisija Gradske opštine Pantelej odlučila je kasno sinoć da opštinski izbori u Gornjem Matejevcu kraj Niša budu ponovljeni u petak 13. maja, izjavila je predsednica Opštinske izborne komisije Ljiljana Berić.

„Zbog ponavljanja izbora na biračkom mestu broj 22 u Gornjem Matejevcu, noćas od ponoći do petka u 20.00 u oštini Pantelej važiće predizborna tišina“, kazala je Ljiljana Berić.

To će biti peta izborna tišina na području Niša od početka ovog izbornog ciklusa. Prva tišina bila je proglašena zbog izbora održanih 24. aprila, a potom su usledile izborne tišine jer su na nekim biračkim mestima ponovljeni najpre gradski izbori (30. aprila), potom republički (4. maja) i opštinski izbori (7. maja).

[lightbox thumb=“http://niscaffe.com/wp-content/uploads/2016/05/presuda.jpg“]

Izbori u Gornjem Matejevcu ponavljaju se odlukom Upravnog suda, zbog neslaganja u zapisniku sa biračkog mesta izmedju broja glasača i broja listića pronađenih u kutiji i to za jedan listić.

Biće to drugo ponavljanje opštinskih izbora u ovom selu, jer je prvi put, takođe zbog viška listića u kutiji, izbore poništila Opštinska izborna komisija.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR