VESTI POLITIKA Niški DS: Borićemo se da dr Milisavljević dobije mesto u poslaničkom klubu

Niški DS: Borićemo se da dr Milisavljević dobije mesto u poslaničkom klubu

184
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Predsednik gradskog odbora DS Niš i član predsedništva, Miodrag Stanković najavio je da će od novog rukovodstva tražiti mesto u poslaničkom klubu za bivšeg narodnog poslanika Dušana Milisavljevića.

Od budućeg rukovodstva Demokrastke stranke zahtevaću da se za jednog od najaktivnijih narodnih poslanika iz prethodnog saziva dr Dušana Milisavljevića nađe mesto u poslaničkom klubu. Milisavljević se kao poslanik u prethodnom sazivu najmanje bavio političarenjem i strančarenjem, jer je svu energiju usmerio bolesnima i žrtvama nasilja – kaže Stanoković.

Niške demokrate podržavaju predlog.

Zahvaljujući njemu usvojen je „Zojin zakon“, koji pomaže deci oboleloj od retkih genetičkih bolesti, a inicijator je  zakona da se nasilnici u porodici izmeste iz kuća. Takođe, pokrenuo je inicijativu za povećanje broja donora u Srbiji, pokrenuo je na stotine amandmana i akcija – rekao je Stanković.

Prema njegovim rečima, za takve ljude mora biti mesta u poslaničkom klubu DS.

Očekujem da će novo rukovodstvo naći načina da Milisavljeviću omogući nastavak ovakvog vida borbe za građane Srbije – navodi dalje Stanković.

Izbori u Demokratskoj stranci održaće se 24. semptembra, kada će biti izabran predsednik i potredsednici DS.

U trci za predsednika su Dragan Šutanovac i Srboljub Antić, koji su i zvanično podneli kandidaturu, a kao protivkandidati pominju se i aktuelni predsednik Bojan Pantić i Zoran Lutovac.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here