VESTI POLITIKA Niški radikali otvoreno pred birače

Niški radikali otvoreno pred birače

173
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dok pojedine stranek koje u svojim nazivima imaju prefiks “demokratska” ili su već godinama u vlasti i dalje ne imenuju kandidate za gradonačelnika, niški odbor Srpske radikalne stranke predstavio je svoje kandidate za prvog čoveka grada i svih opština.

Da li zbog političke procene, nesulasica ili nečeg trećeg, ali mnoge stranke ne izlaze sa konkretnim imenom i prezimenom osobe sa njihove izborne liste koja bi bila kandidat za potencijalnog gradonačelnika Niša ili predsednika neke od 5 gradskih opština.

Iako se mnoge od njih zalažu i za usvajanje izbornog sistema po kom bi se glasalo za ljude, a ne za liste, i dalje se ne zna ko je na primer kandidat za gradonačelnika koalicije oko Demokratske stranke ili SPS.

Jedini koji se imenom i prezimenom pojavljuje u nazivu neke izborne liste za Grad je Milan Višnjić. Ipak, nepoznato je da li je on kandidat za gradonačelnika ispred ove izborne liste, jer je prvi na njoj Boško Ristić.

Diplomirao je na Mašinskom fakultetu u Nišu, radi u saobraćajnoj školi u Nišu gde je dugi niz godina bio pomoćnik direktora. U dva mandata je bio narodni poslanik SRS. Otac je jednog deteta – kažu u SRS.

Kandidat za predsednika Opštine Palilula je Bojan Krstić, profesor razredne nastave koji trenutno radi u Osnovnoj školi “Njegoš”.

800x600_12717775-1084181818268800-6687073962547735116-n

Tihomir Perić, koji je bio direktor državne firme, a bavio se i preduzetništvom, kandidat je za predsedniak Opštine Medijana. Bio je većnik i predsednik Komisije za socijalna pitanja u Gradskoj opštini Medijana.

U Niškoj Banji kandidat za prvog čoveka Opštine je Goran Bojić, magistar ekonomskih nauka.

Ceo svoj  radni vek bavi  se privatnim preduzetništvom čime na najbolji način pokazuje svoju sposobnost za obavljanje poslova budućeg predsednika opštine. Oženjen je i otac jednog deteta – kažu radikali.

O ženi kandidatkinnji za predsednicu Opštine Pantelej već je bilo reči, aJelena Stojanović je diplomirani pravnik i radi u privatnoj firmi.

Podsetimo, do sada je za lokalne izbore u Nišu predato 5 izbornih listi, a radikali su bili drugi, odmah iza SNS.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here