Niški žandarmi poklonili kompjutere i paketiće bolesnoj deci

334
0
PODELI

Mališani koji borave na hemato-onkološkom odeljenju Dečije klinike u Nišu dobili su novogodišnje poklone od niškog odreda Žandarmerije. Poklonili su im i dva računara koja mogu da koriste za razonodu, a najavljuju da će im narednih dana doneti i televizor.

U Kliničkom centru kažu da ovaj gest niških žandarma polako postaje tradicija, jer je ovo četvrti put da za novogodišnje i božićne praznike najmlađe pacijente obraduju poklonima.

Ove godine su, dodaju, uspeli da prikupe 150.000 dinara, a za taj novac kupili su 32 paketića i dva kompjutera za igraonicu na hematoonkologiji.

U Žandarmeriji kažu da su ovim gestom hteli da pokažu da su društveno odgovorni, a komandant niškog Odreda major Nenad Šćepanović najavio je da će narednih dana ovom odeljenju Dečje klinike pokloniti i televizor.

Želimo da pokažemo da smo i mi ljudi i da smo humani i da želimo da pomognemo u svakom smislu, kao i da smo za sve naše građane uvek tu i na usluzi – kaže komandant Odreda, major Nenad Šćepanović.

Inače, kako kažu u Upravi Kliničkog centra, policijski službenici niškog Odreda dosad su prikupili preko 700.000 dinara za hemato-onkološko odeljenje Dečije klinke, a planiraju da sa sličnim akcijama nastave i u narednom periodu.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde