Novi detalji ubistva u Nišu

91
0
PODELI

Telo Slaviše Dinčića (45) – Pigme koji je ubijen sinoć, prebačeno je na sudsku medicinu. Uviđaj je sinoć obavljen u prisustvu tužioca iz Višeg javnog tužilaštva u Nišu potvrdili su u Policijskoj upravi u Nišu. U policiji dodaju da se intenzivno traga za ubicom.

Vladimir Stanojević portparol Višeg javnog tužilaštvu u Nišu potvrdio je da se za počiniocem i dalje traga i da nema više detalja u vezi sa ubistvom.

„Telo je na sudskoj medicini a naložen je i pregled vozila. Ja za sada mogu samo da kažem da je bilo više hitaca, kada bude završen pregled vozila i obdukcija, imaćemo preciznije informacije „, rekao je Stanojević.

Kako nezvanično saznajemo u toku noći i jutros, pojavile su se nove informacije i novi detalji koji pomažu u istrazi, ali se još uvek ne saopštavaju kako ne bi ugrozlile akciju koja upravo traje.

Da podsetimo, još uvek nepoznati ubica ispalio je u Dinčića 14 metaka kada je parkirao automobil marke „golf“ u dvorište privatne kuće u kojoj je boravio. Ubijeni je poslednjih godina živeo u Holandiji, a u Niš je došao nedavno, kod rođaka. On je sinoć bio u kafeu „Scena“ sa rođakom sa kojim je po dogovoru trebalo da ide kasnije u jedan kafić na Bulevaru Nemanjića. Došao je da parkira automobil u kući u kojoj je boravio, ali u trenutku kada je parkira vozilo u rikverc ubica koji ga je čekao, prišao je i ispalio u njega rafal. Dinčić je u Srbiju ušao legalno i za sada nema potvrde da ga je potraživala holandska policija. Pigma je živeo u Holandiji gde je, navodno, pre nekoliko godina izbegao atentat.

U ovom delu grada sinoć brojne sirene, uznemirile su stanare obližnih zgrada. Do kasno u noć komšiluk je bio na ulici, pokušavajući da sazna šta se zaista desilo.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde