NOVI LAJKOVI NA FACEBOOKU IMAJU GREŠKU: Da li ste je i vi...

NOVI LAJKOVI NA FACEBOOKU IMAJU GREŠKU: Da li ste je i vi primetili?

125
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pojava novih „reakcija“ na Facebooku koje izražavaju ljubav, divljenje, smeh, tugu i ljutnju, izazvale su oduševljenje kod korisnika, ali se zbog njih oglašivači hvataju za glavu.

Korisnici društvenih mreža ne prestaju da komentarišu nove emotikone na Facebooku koje je Mark Zakerberg objavio kao dodatke za već čuveni lajk. Međutim, sa ovom promenom pojavili su se i novi problemi.

Reakcije izražavaju ljubav, divljenje, smeh, tugu i ljutnju, aFacebook je objavio da će se svaki od novih lajkova tretirati na isti način, i to kada je u pitanju prikazivanje oglasa i postova korisnicima. To konkretno znači da će reakcije za “ljutnju” i “ljubav” biti tretirane kao identična reakcija.

Korisnici su očekivali da će postovi na koje su reagovali biti manje vidljivi, ali će se oni ipak pojaviti, jer je algoritmom određeno da se prikazuju objave koje imaju više reakcija.

Promena najviše utiče na oglašivače jer neće moći da ciljaju svoje oglase prema reakcijama korisnika, pa se može dogoditi da na vašem zidu vidite veliki broj oglasa.

Iz Facebooka ističu da će problem uskoro biti rešen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR