Novi semafori u Voždovoj

Novi semafori u Voždovoj

70
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

U toku je priprema terena za postavljanje novih semafora u Voždovoj ulici u Nišu. Biće potrebno nekoliko dana da se konstrukcija postavi i semafori počnu sa radom. Postavljanje ovih semafora finansira Fond za bezbednost u saobraćaju i Grad Niš, radove izvodi preduzeće „Selma“ iz Subotice.

Pešački prelazi kod Osnovne škole „Vožd Karađorđe“ i Gimnazija biće dodatno obezbeđeni semaforom koji će biti postavljen upravo na tom mestu.

U vreme školskog odmora veliki broj dece iz osnovne škole ali i gimnazija pretrčava ovu veoma prometnu ulicu kako bi nabavili užinu. Pešački prelaz im nije puno značio. Postavljanjem semafora đaci će dodatno biti upozoreni da pravilno prelaze ulicu.

12696067_10201358607763292_826426603_n

2013. godine dvojica osmogodišnjaka bila su povređena kada je na njih naleteo automobil, dok su pretrčavali ulicu ispred škole.

Postavljanje ovih semafora finansira Fond za bezbednost saobraćaja i Grad Niš, radove izvodi preduzeće „Selma“ iz Subotice. Kada je tender za ovaj posao bio objavljen, JKP „Gorica“ (koja je ranije bila zadužena za signalizaciju u gradu) bila je u blokadi i nije mogla da učestvuje za ovaj posao, zato postavljanje radi preduzeće iz Subotice.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR