VESTI DRUŠTVO Novo Selo dobilo uređenu pijacu

Novo Selo dobilo uređenu pijacu

94
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

U naselju Deveti maj, u Gradskoj opštini Palilula, otvorena je nova pijaca. Početak rada označio je Boban Džunić predsednik Gradske opštine Palilula i direktor JKP Tržnica Radovan Milojević.

Biće ovo jedna urbana pijaca, u prvoj fazi otvorena, a kasnije ćemo obezbediti sredstva da bude zatvorenog tipa. Do sada smo u ovom naselju imali pijacu na okretnici autobuske stanice. Građani nisu bili sigurni u higijensku ispravnost i kvalitet robe koja je u prodaji pored samog puta, na ulici. Sada će i građani i prodavci pijačne robe, moći bezbedno i na kvalitetan način da posluju, rekao je predsednik opštine Boban Džunić.

[lightbox thumb=“http://niscaffe.com/wp-content/uploads/2016/04/13062934_398684516945149_1595205849625288381_o.jpg“]

Zahvaljujući sporazumu JKP Tržnica sa opštinom Palilula iz 2014.godine i nedavno potpisanom ugovoru o javno privatnom partnestvu mi uspešno ostvarujemo saradnju sa opštinom na unapređenju pružanja pijačnih usluga građanima. Nedavno je predsednik Džunić otvorio mini pijacu u naselju Delijski vis a danas i u naselju Deveti maj. Ovo je 13.tržnica u Nišu, sa 30 tezgi – 20 poljoprivrednih i 10 robnih, naglasio je direktor Tržnice Radovan Milojević. Oko otvaranja ove dve pijace u opštini Palilula bilo je puno administrativnih problema koji su zalaganjem i upornošću predsednika Bobana Džunića uspešno rešeni.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here