Novo Selo dobilo uređenu pijacu

Novo Selo dobilo uređenu pijacu

83
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

U naselju Deveti maj, u Gradskoj opštini Palilula, otvorena je nova pijaca. Početak rada označio je Boban Džunić predsednik Gradske opštine Palilula i direktor JKP Tržnica Radovan Milojević.

Biće ovo jedna urbana pijaca, u prvoj fazi otvorena, a kasnije ćemo obezbediti sredstva da bude zatvorenog tipa. Do sada smo u ovom naselju imali pijacu na okretnici autobuske stanice. Građani nisu bili sigurni u higijensku ispravnost i kvalitet robe koja je u prodaji pored samog puta, na ulici. Sada će i građani i prodavci pijačne robe, moći bezbedno i na kvalitetan način da posluju, rekao je predsednik opštine Boban Džunić.

[lightbox thumb=“http://niscaffe.com/wp-content/uploads/2016/04/13062934_398684516945149_1595205849625288381_o.jpg“]

Zahvaljujući sporazumu JKP Tržnica sa opštinom Palilula iz 2014.godine i nedavno potpisanom ugovoru o javno privatnom partnestvu mi uspešno ostvarujemo saradnju sa opštinom na unapređenju pružanja pijačnih usluga građanima. Nedavno je predsednik Džunić otvorio mini pijacu u naselju Delijski vis a danas i u naselju Deveti maj. Ovo je 13.tržnica u Nišu, sa 30 tezgi – 20 poljoprivrednih i 10 robnih, naglasio je direktor Tržnice Radovan Milojević. Oko otvaranja ove dve pijace u opštini Palilula bilo je puno administrativnih problema koji su zalaganjem i upornošću predsednika Bobana Džunića uspešno rešeni.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR