Novogodišnji humanitarni koncert za učenicu niške škole

275
0
PODELI

Horovi niških osnovaca, pevači i plesači, nastupiće 25. decembra od 19 sati u Domu Vojske, na novogodišnjem humanitarnom koncertu da bi prikupili novac za lečenje Anđele Vrbić, učenice osmog razreda Osnovne škole “Kole Rašić”.

Ovim prazničnim koncertom, kako kažu u školi, žele da objedine zabavu sa humanim gestom, te su se potrudili da učestvuje što više dece i da program bude interesantan.

Posetioci će moći da čuju horove niških škola “Kole Rašić” i “Učitelj Tasa”, ali i horove “Čarolija”, “Niške zvezdice”, “Čarobna nota” “Drum & Roll” i “Art centar”.

Nastupiće i učenici škole pevanja „Naissa“ Snežane Spasić, škole muzike “By Heart” Olivera Katića, Balerine škole baleta Marije Senćanski, KUD Abrašević Niš, Plesna škola „Swing“, Extreme dance studio – navode organizatori.

Oni koji budu prisustvovali novogodišnjem nastupu učenika pomoći će da se prikupi novac za lečenje Anđele Vrbić, koja boluje od teškog oblika kancera i leči se na Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica“ i na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Novčana sredstva su neophodna za lečenje i nabavku preparata koji su jako skupi, a koriste se za podizanje i očuvanje imuniteta nakon hemioterapija, a pre složene hirurške intervencije koja je očekuje – dodaju organizatori.

Minimalna cena ulaznice za koncert je 250 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde