O svadbi Alise i Dušana bruji cela Srbija !

O svadbi Alise i Dušana bruji cela Srbija !

931
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dušan i Alisa, mladenci o čijoj svadbi su brujale društvene mreže u Srbiji, na spektakularan način izgovorili su sudbonosno “da” u Nišu pred oko 600 zvanica i više hiljada ljudi koji su uživo pratili prenos njihovog venčanja na internetu.

Par sa juga Srbije je na pompezan način najavljivao svoju svadbenu ceremoniju, za koju su angažovali devet bendova i preko 30 muzičara koji su nastupili na tri stejdža.

dusan-alisa2

Oni koji nisu bili među izabranim zvanicama sinoć su mogli da prate lajv strim sa svadbe, i to iz velike kao i iz male sale. Ova dva snimka su na Jutjubu do sada pregledana oko tri hiljade puta. Dušan je nedavno izjavio da im nije bio cilj da se razmeću svojim novcem, kao i da ih negativni komentari ne dotiču.

Smatramo da imamo pravo da se za svoj novac provodimo i šalimo kako želimo. Ideja nam nije bila da naša privatna veb prezentacija bude objavljena po srpskim medijima i društvenim mrežama. Želeli smo da prezentaciju na internetu posvetimo našim gostima, a ne da iritiramo ljude koji su, u svoj ovoj našoj bedi u kojoj živimo, našu prezentaciju svadbe doživeli kao provociranje – rekao je dušan.

Pogledajte kako su Dušan i Alisa najavljivali svoju svadbu na društvenim mrežama KLIKOM OVDE!

dusan-alisa3

Očigledno da je većina pogrešno shvatila našu osnovnu ideju. Naravno da nećemo otvarati poklone, naravno da nećemo zaključavati vrata do četiri ujutru. Sve je to samo šala na koju je Srbija, za nas neočekivano, nasela. A svima onima koji su nam u komentarima poželeli brz razvod, poručujem da ćemo eventualni Alisin i moj razvod proslaviti sa 1.200 gostiju, na 6 stejdževa, sa 18 bendova i 60 muzičara – dodao je mladoženja.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR