Oborena dva pešaka za samo deset minuta na istom mestu

64
0
PODELI

U razmaku od samo desetak minuta jutros su oborena dva pešaka u ulici Dragiše Cvetković, potvrdili su za NisCaffe u Policijskoj upravi Niš. Desetogodišnje dete je prevezeno u Klinički centar Niš, nije životno ugroženo. Stariji gospodin ima povredu kolena.

Kod Lukoil benzinske pumpe jutros je u 7 sati i 30 minuta oboren desetogodišnji dečak, koji je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar KC Niš. Dečak (Ž.V.) 2006. godište ima nagnječenje levog ramena, potvrdio je za NisCaffe Dušan Gostović, doktor Hitne medicinske pomoći u Nišu. Jugo niških registarskih tablica koji je oborio mališana vozio je tridesetsedmogodišnji vozač.

9a73d3282c4ae67b116cf3e100bb210b_XL

Kako je Policija upravo tada bila radila uviđaju, stvorila se mala gužva. Na nju je kolima naleteo Ford Fokus aleksinačkih tablica, pokušavajući da gužvu izbegne vraćajući se u rikverc zakačio je na sedamdesetrogodišnjeg gospodina (S.J.) koji je oboren silinom udarca. On nije u životnoj opasnosti, ali ima otok desnog kolena i nagnječenje desne strane tela, potvrdio je za Niške Vesti doktor Gostović iz niške Hitne pomoći.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde