VESTI HRONIKA OD STEFANA STANKOVIĆA NAPRAVIO INVALIDA: Za 11 uboda nožem Gavrilo Ristić osuđen...

OD STEFANA STANKOVIĆA NAPRAVIO INVALIDA: Za 11 uboda nožem Gavrilo Ristić osuđen na 8 godina zatvora

110
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gavrilo Ristić (23) iz Niša nepravosnažno je osuđen u Višem sudu na osam godina zatvora za krivično delo ubistvo u pokušaju.

On je oglašen krivim da je 22. novembra 2014. godine oko 00,30 sati naneo 11 uboda nožem Nišliji Stefanu Stankoviću (25), koji je ostao invalid jer mu je povređena kičmena moždina, a ima još niz zdravstvenih posledica.

Ovaj nemio slučaj koji se zbio na Bulevaru Zorana Đinjđića (kod skretanja za Hitnu pomoć) potresao je Niš pre dve godine.

Miloš Savić, Stefanov advokat, kaže da su četvorica Ristićevih prijatelja koji su s njim te noći bili u društvu, osuđeni na novčane kazne od 40.000 do 80.000 dinara.

napadaci

Njih petorica su prešli ulicu i napali Stefana koji je bio sa drugom Daliborom Ristićem  – kaže Miloš Savić. – U tuči je Stefan zadobio 17 rana, ali je sud utvrdio 11 uboda nožem. Oštećeni su zadovoljni što su optuženi proglašeni krivim, ali smatramo da je kazna trebala biti veća jer će Strefan do kraja života biti invalid zbog tog pokušaja teškog ubistva što je tužilaštvo i tražilo, a okarakterisano je kao obićan pokušaj ubistva.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here