Održan humanitarni koncert „Mladi za Nikolinu“ u Nišu, prikupljeno 100.000 dinara

217
0
PODELI

Savet za humanitarne aktivnosti i Savet za socijalna pitanja niške Kancelarije za mlade u saradnji sa Simfonijskim orkestrom, organizovali su humanitarni koncert „Mladi za Nikolinu“. Koncert je održan u petak, 23.2.2018. u Sali Simfonijskog orkestra.

Kao organizatori smo prezadovoljni koncertom. Kao što vidite sala je mala da primi sve one zainteresovane što je dobro. Nišlije su ponovo pokazale svoju humanost. Trudili smo se da sve bude kako treba i nadam se da su nišlije zainteresovane – izjavio je Jovan Milić, koordiantor Saveta za humanitarne aktivnosti.

Na koncertu su nastupili dečiji horovi: Čarobna Nota, Sretenje, Čarolija, Hor OŠ „Ćele kula“ i mnogi drugi. Poseban nastup su imali mali folkloraši iz ANIP Mozaik, a prisutnima su se predstavile i mlade niške zvezdice Đorđe Marković, Todor Kitanović, dok je posebno oduševljenje kod publike izazvao nastup Roka Blaževića, pobednika treće sezone Zvezdica.

Koncertu je prisustvovao i Gradonačelnik Niša gospodin Darko Bulatović, koji je na koncert došao pravo iz Beograda, gde je bio na štandu Niša na tradicionalnom sajmu turizma.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde