VESTI DRUŠTVO Opština Pantelej organizuje Sajam preduzetništva

Opština Pantelej organizuje Sajam preduzetništva

330
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Niška Opština Pantelej u saradnji sa „Našim sajmom“ krajem maja organizuje Sajam preduzetništva, za preko 100 privrednika i preduzetnika, koji će, kako navode organizatori, imati međunarodni karakter.

Sajam je, kako ističu, namenjen preduzetnicima, koji će prikazati svoje proizvode, usluge, projekte i planove za privredni razvoj Niša i regiona.

„U planu je da bude preko 100 učesnika. Prijavni listovi moći će da se preuzmu sa sajta Gradske opštine Pantelej“, kaže Slobodan Dimovski, iz preduzeća „Naš sajam“.

Sajam je podržao i Grad Niš, a kako ističe predsednik Gradske opštine Pantelej Bratislav Vasiljević, na sajmu će se predstaviti privrednici ne samo iz Opštine, već iz celog Niša, ali i inostranstva.

„Plan nam je i da pozovemo preduzetnike iz Rusije i Belorusije, sa kojima smo već sarađivali ranije, što će sajmu dati međunarodni karakter“, kaže Vasiljević.

U Gradskoj opštini Pantelej potpisan je Sporazum o saradnji sa preduzećem „Naš sajam“. Sajam bi, kako dodaju, trebalo da bude održan u niškoj hali „Čair“, od 25. do 27. maja.

Potpisivanjem sporazuma počele su organizacione pripreme za predstojeći Sajam preduzetništva.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here