Ovako više nećete moći da prodajete drva

Ovako više nećete moći da prodajete drva

130
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sve je učestalija pojava da prodavci prodaju ogrevno drvo, u naseljenim mestima, tako što se samo kamionom parkiraju na trotoar i istaknu reklamu o prodaji. To više neće moći, upozoravaju iz Odeljenja komunalne policije i najavljaju da će ove nedelje sprovesti opsežnu akciju kontrole.

I predstavnici komunalne policije su uočili, a kako kažu imaju i prijave građana da pojedinci prodaju ogrevna drva na površinama koje nisu za to namenjene.

Oni najavljuju da će u toku ove nedelje sprovesti akciju kontrole prodaje ogrevnog drveta na površinama javne namene i na površinama u javnom korišćenju.

„Uočeno je da se na više lokacija u gradu obavlja prodaja ogrevnog drveta, a van predviđene lokacije. Javno komunalno preduzeće “Tržnica” Niš obavlja komunalnu delatnost upravljanja pijacama i obavljanje prometa robe i pružanje usluga na pijacama na teritoriji grada Niša. Otvoreni tržni centar (OTC) Niš, u ulici Generala Milojka Lešjanina bb, je mešovita pijaca koju je Javno komunalno preduzeće “Tržnica” Niš odredilo za prodaju drva za ogrev“, kažu u Komunalnoj policiji.

Odeljenje komunalne policije Grada Niša upozorava sva lica da prodaju ogrevnog drveta vrše samo na navedenoj lokaciji.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR