Ovako više nećete moći da prodajete drva

207
0
PODELI

Sve je učestalija pojava da prodavci prodaju ogrevno drvo, u naseljenim mestima, tako što se samo kamionom parkiraju na trotoar i istaknu reklamu o prodaji. To više neće moći, upozoravaju iz Odeljenja komunalne policije i najavljaju da će ove nedelje sprovesti opsežnu akciju kontrole.

I predstavnici komunalne policije su uočili, a kako kažu imaju i prijave građana da pojedinci prodaju ogrevna drva na površinama koje nisu za to namenjene.

Oni najavljuju da će u toku ove nedelje sprovesti akciju kontrole prodaje ogrevnog drveta na površinama javne namene i na površinama u javnom korišćenju.

„Uočeno je da se na više lokacija u gradu obavlja prodaja ogrevnog drveta, a van predviđene lokacije. Javno komunalno preduzeće “Tržnica” Niš obavlja komunalnu delatnost upravljanja pijacama i obavljanje prometa robe i pružanje usluga na pijacama na teritoriji grada Niša. Otvoreni tržni centar (OTC) Niš, u ulici Generala Milojka Lešjanina bb, je mešovita pijaca koju je Javno komunalno preduzeće “Tržnica” Niš odredilo za prodaju drva za ogrev“, kažu u Komunalnoj policiji.

Odeljenje komunalne policije Grada Niša upozorava sva lica da prodaju ogrevnog drveta vrše samo na navedenoj lokaciji.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde