Pacijenti i građani u Niškoj Banji nemaju šetalište nego klizalište!

123
0
PODELI

Trenutna temperatura u Niškoj Banji bar prema satu na apoteci iznosi samo -1 stepen , međutim ploče na šetalištu u delu koji je očišćen od snega toliko su zaledile da je kretanje po njima vrlo rizično, pogotovo za pacijente na oporavku.

Nadležni ili oni koji bi to trebali da urade iz njima poznatih razloga, nisu očišćene površine tretirali solju da spriječe zaleđavanje.

Ovima iz Niša odavno je Banja zadnja rupa na svirali. Pa, onda nije ni čudo što je ovako kako jeste, mada i u Nišu nije ništa bolje. Da uskoro će izbori pa će svi moći da isprave svoje greške, bar oni koji biraju. Nego da mi pronađemo krivca za trenutno stanje. Šetalište u Niškoj Banji rekonstruisano je 2008. i 2009. godine sredstvima EU, tada su na vlasti bili neki drugi političari ili su bar bili u drugim strankama, sada već i bivšim.

Radove su izvodile podobne za to vrijeme Firme i neki tamo odgovorni birali su koje će vrste ploča da se stave na šetalište. Odabrali su takve koje sada ugrožavaju bezbjednost svih onih koji po njima hodaju, ako se ne pospu sa adekvatnom solju ili na drugi način ne tretiraju.
Zbog takvog stanja nisu odgovorni trenutni političari, jer oni nisu odlučili da se takve ploče postave, takođe raspisani su i izbori pa neće ni da mnogo utiču na ove iz JKP Gorice, sada već možda bivšeg preduzeća, jer svaki glas je bitan.

Pošto je rekonstrukcija rađena u saradnji sa vladom Republike Bugarske kroz program o prekograničnoj saradnji riješenje je vrlo jednostavno za sve su krivi Bugari.

Nama ostaje samo da čekamo da neko pospe so po tim pločama da više ne lede i da na taj način izbjegnu nedužni građani Niške Banje i gosti koji su na oporavku povređivanje.

Bar to gosti zaslužuju jer za boravišnu taksu izdvajaju po evro dnevno, a građani jer redovno plaćaju komunalne takse.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde