VESTI DRUŠTVO Policija tvdri da nije pretučen čovek ispred NURDOR-a

Policija tvdri da nije pretučen čovek ispred NURDOR-a

306
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Čovek o kome su mediji danas pisali da je pretučen ispred organizacije NURDOR, samo je doveden u Policijsku upravu u Nišu radi utvrđivanja identiteta, jer kod sebe nije imao dokumenta, ali prema njemu nisu upotrebljena sredstva prinude, navodi policija. 

Priča o ocu devojčice sa karcinomom, koji je, kako se navodi u medijima, pretučen ispred roditeljske kuće organizacije NURDOR u Nišu, protutnjala je niškom javnošću.

Naime, prema pisanju pojedinih portala, muškarca P.P. su, bez ikakih razloga, pretukli pripadnici policije 19.marta, Sa druge strane, u saopštenju policije se tvrdi da “nisu upotrebljena sredstva prinude”.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu nakon izvršenog krivičnog dela razbojništva, nedaleko od mesta izvršenja zatekli su P.P. koji je odgovarao opisu osumnjičenog. Pošto kod sebe nije imao lična dokumenta, bilo je neophodno da se dovode u prostorije Policijske uprave u Nišu radi utvrđivanja identiteta i tom prilikom prema njemu nisu upotrebljena sredstva prinude”, navodi su niške policije.

Sporan događaj se, kako je navedeno, odigrao 19. marta.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here