Promotivne cene Srbijavoza između Beograda i Niša

221
0
PODELI

Železnička kompanija za prevoz putnika „Srbija Voz“, od sutra do 20. aprila uvodi promotivnu cenu prevoza za putovanje pojedinim vozovima na relaciji Beograd-Niš-Beograd.

Promotivne cene u proseku su niže za oko 30 odsto od redovnih cena prevoza i omogućavaju da se od Beograda do Niša vozom stigne za svega 550 dinara.

Na promo cene karata primenjuje se i redovna komercijalna povlastica od 20 odsto za povratna putovanja, pa povratna karta između prestonice i Niša po ovoj ponudi košta svega 880 dinara, sasopštio je Medija centar „Železnica Srbije“.

Promo cene voznih karata u narednih mesec dana primenjivaće se u najmodernijim klimatizovanim vozovima švajcarskog proizvođača „Štadlera“, koji putnicima nude najviši nivo i kvalitet usluga.

Reč je o vozovima koji iz Beograda za Niš kreću u 6:10 i u 15:15, i preko Velike Plane, Ćuprije i Stalaća u Niš po redu vožnje stižu u 10:32 i u 19:27.

Takođe, promo cena primenjuje se i za voz koji iz Niša ka glavnom gradu polazi u 6:32 i preko Stalaća, Ćuprije i Velike Plane u Beograd stiže u 10:18.

U ovim vozovima promo cene voznih karata za putovanja u jednom smeru od Beograda do Niša iznosi 550 dinara, do Ćuprije i Stalaća 420 dinara, a do Velike Plane 340 dinara.

Na promo cene voznih karata primenjivaće se redovna komercijalna povlastica od 20 odsto popusta na povratna putovanja, pa promo cena povratnih voznih karata između Beograda i Niša iznosi 880 dinara, između glavnog grada i Ćuprije, odnosno Stalaća 680 dinara, a između Beograda i Velike Plane 540 din.

Na promo cene voznih karata primenjivaće se i 30 odsto popusta za imaoce kartice „SRBPLUS“, što omogućava putnicima putovanje u jednom pravcu od Beograda do Velike Plane po ceni od 240 dinara, do Ćuprije i Stalaća po ceni od 290 dinara i do Niša po ceni od 390 dinara.

Za povratno putovanje cene voznih karata za imaoce ove kartice iznosiće između Beograda i Velike Plane 480 dinara, Beograda i Ćuprije, odnosno Stalaća 580 dinara, a na relaciji Beograd-Niš-Beograd 780 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde