Registrujte se unapred i igrajte Game of Thrones!

186
0
PODELI

Portal „Watchers on the Wall“, koji prenosi ekskluzivne informacije vezane za knjige Džordža R. R. Martina i najpopularniju seriju na svetu, najavio je novu igru posvećenu „Igri prestola“!

U pitanju je MMO strateška igra za mobilne uređaje, koja će se pojaviti do kraja godine i zove se „Game of Thrones: Conquest“!

NOVO APPLE ČUDO: Isprobajte IKEA nameštaj pre kupovine! (VIDEO)

Igru potpisuju „Turbine“, „Warner Bros interactive entertainment“ i HBO, a stiže na App Store i Google Play krajem 2017, prenosi taj portal. Igra će biti dostupna za Android i Apple uređaje, uključujući i iPad.

U toku je proces registracije unapred, u okviru kojeg će zainteresovani fanovi moći da se prijave za notifikacije o razvoju igre. Samo tokom prve nedelje, registrivanima je dostupan i „Prepare for war“ paket koji obuhvata opremu Noćne straže, dva miliona u valuti iz igrice, 500 „golda“, i 24 sata nadogradnje brzine napretka. Ovaj paket bi, prenosi portal, u igrici koštao oko 50 dolara.

Postanite glava svoje ugledne kuće, prikupite moć i sredstva neophodna da dostignete slavu! Pažljivo se krećite kroz opasne političke teritorije Vesterosa, formirajte strateške alijanse i nadmudrite protivnike, i pribavite Sedišta moći kako biste se približili Gvozdenom prestolu,“ navodi se u opisu igre.Oživite svoju fantaziju iz Vesterosa u Zimovrelu, Kraljevoj luci ili Livačkoj steni, kroz interakcije sa dobro poznatim i popularnim likovima iz priče.

Portal dodaje da se gejmeri, ali i fanovi serije, mole „starim bogovima i novim“ da će ova igra zaživeti, odnosno da neće biti samo još jedna igra u kojoj napredak zavisi od toga koliko ćete pravog novca potrošiti na virtuelna sredstva za borbu. „Turbine“, ipak, stoji iza igre „The Lord of the Rings online“, pa je moguće da će biti prava stvar!

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde