VESTI DRUŠTVO Sajam lova i ribolova „NIŠ 2017“

Sajam lova i ribolova „NIŠ 2017“

443
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

19. SAJAM LOVA I RIBOLOVA „NIŠ 2017“ održaće se od 26. do 30.4. 2017. u Hali Čair, u organizaciji Sportskog centra „Čair“ Niš.

Na ovom sajmu, sa novitetima pred nastupajuću sezonu učešće će uzeti uvoznici, distributeri, trgovci i sve više proizvođača opreme za lov, ribolov kao i boravak u prirodi, tako da će zainteresovani sugrađani a i posetioci iz okolnih gradova Srbije na jednom mestu moći da po povoljnijim cenama kupe i vide sve ono što se na našem tržištu nudi.

Zadnjih godina SAJAM posećuje sve veći broj zaljubljenika u lov i ribolov iz Bugarske, Makedonije, sa Kosova. Cene ulaznica su na nivou prošlogodišnjih – indvidualna ulaznica je 150,00 din a grupna (20 i više) 100,00 din.

Otvaranje Sajma je u sredu 26. aprila u 13 sati, a radno vreme narednih dana je od 10 do 19.30, sem poslednjeg dana 30.4. do 17 sati.

I ove godine je organizovana izložba likovnih radova učenika osnovnih škola na temu lov i ribolov i boravak u prirodi a najbolji radovi biće nagrađeni prigodnim poklonima. Na Sajmu će biti izložena i dva terenska vozila, čamci i bicikli.

Zadnji dan Sajma, nedelja – 30.4 je takozvani porodični dan, odnosno besplatan ulaz za sve posetioce zato, ribolovci, lovci i svi zaljubljenici.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here