SAT U KOM STE ROĐENI otkriva kako biste potrošili LOTO DOBITAK! (FOTO) (GIF)

202
0
PODELI

Osim dana, meseca i godine rođenja, svaki sat u danu ima određenu astrološku frekvenciju pa tako igra jako važnu ulogu

 

kad je reč o igrama na sreću i kako ko troši novac.

U koliko sati ste vi rođeni? To navodno otkriva kakve prioritete imate kada je potrošnja u pitanju. Proverite što biste uradili sa dobitkom na lotou da kojom srećom osvojite dobitak u igrama na sreću:

1. Rođeni između ponoći i četiri sata

Odluke donosite brzo i još brže ih sprovodite u delo. Nikad ne varate već insistirate na poštenju. Dobitak na lutriji ne bi zadržali samo za sebe, već bi pomogli porodici i uložili novac u uređenje kraja u kom živite.

2. Rođeni između četiri i osam sati

Vi ste osoba koja uči kroz svako novo iskustvo zato u vašem vokabularu ne postoje reči kao što su odustajanje ili poraz. Novac biste stavili u banku pa ga umereno trošili na sebe i bližnje.

3. Rođeni između osam i dvanaest sati

Imate dobre organizacione sposobnosti, lako se uklapate u različite grupe ljude i uz pomoć drugih postižete značajne rezultate. Vaše oružje je jak takmičarski duh. Novac biste uložili u pokretanje samostalnih poslovnih projekata.

4. Rođeni između 12 i 16 sati

Vaša sklonost posvećivanju pažnje temelnnom izučavanju svega onoga što vas zanima čini vas upornim igračem. Osvojeni iznos omogućio bi vam dugo priželjkivana daleka putovanja.

5. Rođeni između 16 i 20 sati

Uvek ste spremni da pomognete drugima i da ih podstičete da izraze svoje najbolje karakteristike. Dobitkom biste pomogli deci i porodici da ostvare svoje ambicije i posvetili ste svojim mnogobrojnim hobijima.

6. Rođeni između 20 sati i ponoći

Vaše akcije utemeljene su na jakim moralnim principima, odlikuje vas velika humanost, te spremnost da svakome pomognete u nevolji. Darovali biste dio novca u dobrotvorne svrhe, a preostali iznos uložili u nekretnine.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde