VESTI POLITIKA Šešelj u Nišu: ЕU neće stati dok nam ne uzme i Vojvodinu

Šešelj u Nišu: ЕU neće stati dok nam ne uzme i Vojvodinu

127
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Predsednik SRS Vojislav Šešelj poručio je pred nekoliko stotina pristalica na Trgu kralja Milana u Nišu da „Evropska unija ništa Srbiji dobro nije donela“ i da „neće stati dok nam ne uzme i Vojvodinu“.

Braćo i sestre, mi danas pred sobom imamo polarizaciju između onih koji su za Evropsku uniju i onih koji su za Rusku federaciju. EU nam ništa dobro ne može doneti, u EU su koncentrisani svi tradicionalni srpski neprijatelji, EU nas je bombardovala, otela nam Republiku Srpsku Krajinu, gura Repupliku Srpsku u unitarnu Bosnu i Hercegovinu, otela nam je Crnu Goru, otela nam Kosovo i Metohiju, odvojila nam Makedoniju… To nam je sve stizalo iz EU. Kroz celu istoriju samo zlo i nesreća. I dalje rade na našem uništavanju i neće stati dok nam ne uzme i Vojvodinu, dok je ne proglase republikom pa kažu „ajde sada zajedno Republika Srbija, Republika Vojvodina i Republika Kosovo da odu u evropsku uniju“, ako se do tada EU ne raspadne, a nadam se da će se raspasti – rekao je Šešelj na predizbornom mitingu u Nišu.

da06139651423304413188f81e384511

Lider radikala rekao dje a već 16 godina „prozapadni režimi žare i pale Srbijom i uništavaju je pod izgovorom da je vode u srećniju budućnost“.

Šešelj je kritikovao predsednka Srbije i nekadašnjeg stranačkog kolegu Tomislava Nikolića, kao i članove njegove uže porodice.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here