SNS: Gašić bio u Nišu, pričali smo o izborima

135
0
PODELI

Nakon više od 12 sati od dolaska potpredsednika SNS Bratislava Gašića u Niš, Gradski odbor stranke kratko je potvrdio njegov dolazak, uz konstataciju da se govorilo o izborima i “timskom delovanju”.

Sastanak sa Gašićem sinoć je počeo oko 19 sati, a da je on u Nišu na svom Fejsbuk profilu potvrdio je zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković kojeg “grupa mladića nije pustila da uđe na sastanak sa potpredsednikom SNS”. Slavković je ovaj post tokom dana uklonio sa svog profila.

Sudeći prema jednoj jedinoj fotografiji koju je objavio Gradski odbor SNS, sala je bila prepuna, a sastanku su prisustvovali najviši gradski funkcioneri Srpske napredne stranke.

Na sastanku je bilo reči o pripremi predizbornih aktivnosti, kao i planovima rada u narednom periodu. Bratislav Gašić pružio je podršku radu Gradskog odbora Niš, a nakon razgovora sa članovima stranke svi su se složili da je u mesecima pred nama potrebno raditi timski i jedinstveno sa ciljem – pobeda na izborima na svim nivoima – stoji u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde