Splav uskoro počinje sa radom!

Splav uskoro počinje sa radom!

89
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Prvi i jedini niški splav, sada sa novim imenom „PORTO NUOVO“ počinje sa radom krajem maja. U toku je renoviranje, a vlasnik Dragan Škopelja kaže biće to nešto sasvim novo, enterijer je savremen a neće izostati ni odlična ponuda, novost je mediteranska hrana.

Godine su prolazile i na splavu ostavile trag, jedan od tadašnjih vlasnika je nakon završenog sudskog spora povratio vlasnička prava i odlučio da vrati sjaj nekada kultnom mestu u gradu.

Nišlije svakodnevno, prolazeći preko mosta ka Tvrđavi, vide da se na uređenju splava radi već neko vreme i zaista, renoviranje je u punom jeku a prvi gosti popiće kafu na popularnom niškom splavu krajem maja ove godine.

„Ovog puta idemo korak napred, neće ovo biti samo kafeterija već ćemo Nišlijama ponuditi odličnu mediteransku hranu. Enterijer se upravo renovira, a Nišlije će biti prezadovoljne onim što će videti kada on bude otvoren“, kaže  Dragan Škopelja.

Ispred splava biće postavljene i platforme a uveče se na ovom prostoru planiraju i svirke, a splav će imati i klabing manir.

Splav je dodatno ojačan, a sve potrebne dozvole vlasnik je dobio od Republičke vodne inspekcije tako da se njegova ispravnost ne dovodi u pitanje, tvrdi Škopelja.

Vlasnik nije hteo da javnosti za sada otkriva više detalja, iako već postoje slike kako će izgledati unutrašnjost splava, jer kaže za Nišlije sprema iznenađenje.

Pod novim imenom „PORTO NUOVO“ vratiće Nišlijama onu radost da i mi u gradu imamo mesto za kafu na reci.

Izvor: Niške Vesti

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR