Supružnici varali lažnom prodajom automobila na netu

100
0
PODELI

Zato što već nekoliko godina na sajtu za prodaju polovnih automobila kupcima nude vozila iz inostranstva koja nikad ne isporuče, a kaparu naplate preko post-neta, uhapšeno je dvoje ljudi iz Svrljiga. Nezvanično saznajemo da je reč o bračnom paru.

Sve ukazuje na to da je reč o istom paru koji je zbog takve prevare bio hapšen juna 2015. godine, dok je suprug D. M. u pritvoru bio i 2012. godine, kada je za 6 meseci više osoba oštetio za oko 640.000 dinara.

Policija je saopštila da su D. M. (38) i L. M (30) sada osumnjičeni za više krivičnih dela prevara koja su počinili od 2013. godine, a o kojim je iznosima reč – ovog puta reč nije objavljeno.

Prilikom preuzimanja novca u poštama koristili su lične karte drugih osoba. Efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhvatili su L. M. u okolini Sokobanje nakon preuzimanja novca – saopštava policija.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

S obzirom na to da se sumnja da ima više oštećenih nego što je dosadašnjim radom utvrđeno, policija poziva oštećene da se jave Policijskoj upravi u Nišu na telefone 192 i 018/503-173.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde