SPORT OSTALI SPORTOVI TURNEJA ŠAMPIONA: Vaterpolisti oduševili publiku u Nišu!

TURNEJA ŠAMPIONA: Vaterpolisti oduševili publiku u Nišu!

88
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Srpski vaterpolisti podeljeni u dva tima odigrali meč u Nišu pred 800 gledalaca.

Vaterpolisti Srbije posle posete Kosovu, nastavili su svoju turneju šampiona. Ovoga puta igrali su u Nišu, gde je bila najbolja poseta i najbolja utakmica na “mts Turneji šampiona”.

Nišlije su skoro potpuno ispunile tribine i tako dali podršku akciji sa koje čitav prihod ide na račun Narodnih kuhinja. U petak se turneja završava u Kragujevcu a početak revije je u 20 časova.

Reprezentacija Srbije podeljena u dve ekipe Beli i Plavi odigrala je još jedan zanimljiv meč a pobedili su Beli 13:10 (5:3,3:5, 3:3,2:0)

Što se utakmice tiče Beli su bili stalno u vođstvu. Pred poslednju četvrtinu ta prednost je bila minimalna da bi Ranđelović i Gocić doneli tri gola viška uoči završna četiri minuta, I do kraja se rezultat nije menjao.

BELI: G.Pijetlović, Mandić 2, Gocić 2, Randjelović 2, Vico 1, Stojanović 1, Lukić, Aleksić, S.Rašović 1, Ubović 2, Prlainović 2, V.Mitrović, B.Mitrović. Trener: Vujasinović.

PLAVI: Rističević, Gogov 1, Vučinić, Toholj, Subotić 3, D.Pijetlović, Drašović, V.Rašović 1, Jakšić 1, Filipović 2, Radojević, S.Mitrović 2, Dobožanov. Trener: Savić.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here