U Durmitorskoj ulici se otvaraju krateri, nadležni ne reaguju

U Durmitorskoj ulici se otvaraju krateri, nadležni ne reaguju

703
0
PODELI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

U ulici na Paliluli u kojoj je prošle godine delimično zamenjen asfalt počele su da se javljaju velike rupe, uglavnom pored šahti, a stanovnici strahuju da bi neko mogao da upadne kolima u neki od kratera. Iako asfalt propada već 2 nedelje, prema rečima stanovnika Durmitorske ulice, od nadležnih niko ne reaguje.

Kako kažu stanovnici ulice koja je prilično strma, asfalt je počeo naglo da propada, i već se stvorilo nekoliko većih rupa. Dodaju da je asfalt počeo da puca i u delu koji je obnovljen prošle godine.

Nišlijka iz Durmitorske Jasmina Jovanović Glišić, kaže da su stanovnici čim se pojavila prva rupa pokušali da obaveste Direkciju za izgradnju grada. Međutim, dodaje, odatle su “prebacili loptu” na saobraćajnu policiju, dok su saobraćajci kazali da je nadležna Komunalna policija, a komunalci da je za to zadužena policija opšte nadležnosti.

Zbog toga su, dodaje, građani sami stavili grane i daske u ove pukotine, kako bi bile vidljivije vozačima.

Sve smo službe kontaktirali i svi prebaciju odgovornost na druge i niko ne reaguje, a rupe se iznenada otvaraju. Još jedan krater se maločas iznenada pojavio, a toliki je da može auto da upadne. Ne znam kako će tokom noći da ih vide vozači – kazala je zabrinuta Nišlijka.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
PODELI

POSTAVI ODGOVOR