U Pirotu proglašeno 5 izbornih lista

130
0
PODELI

Opštinska izborna komisija do sada je za predstojeće lokalne izbore proglasila liste Koalicije za Pirot, SNS-a, SPS-a, SRS-a i koalicije SDS-a i LDP-a.

Prva na lokalnom biračkom listiću naći će se “Koalicija za Pirot – Vladan Vasić“, a aktuelni gradonačelnik je ujedno i nosilac ove liste.

Koalicija oko Srpske napredne stranke naći će se pod rednim brojem 2, a nosilac liste „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ je Ljubomir Stojanović, direktor Hidroelektrane Pirot, koji smatra da je „lista SNS-a najjača“.

Prikupili smo više od 2.500 potpisa, a na predstojećim izborima, kada preuzmemo lokalnu vlast, pokazaćemo nove ideje, kako se grad treba voditi, kako se ne troši državni novac i kako se čuvaju radna mesta – siguran jeStojanović.

Listu SPS-a koju je svojim potpisima podržalo 3.000 birača „predvodiće“Vidojko Panajotović, predsednik Opštinskog odbora te stranke u Pirotu.

Pozivam i one koji nisu potpisali za našu političku opciju da na izborima glasaju za nas jer će tada glasati za sebe. Bićemo pod rednim brojem 3, kao i na Republičkom nivou, a to je pobednički broj – smatra Panajotović.

I radikali su se uključili u lokalnu izbornu trku, a nosilac liste „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka Pirot“ biće predsednik pirotskog odboraBojan Ilić.

Na predstojećim izborima u Pirotu SDS i LDP biće u koaliciji na listi “Profesor Vladica Tošić – Pobeda za sve“ i ova koalicija biće pod rednim brojem 5 na glasačkom listiću za lokalne izbore.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde