U toku konkurs “Pokreni se za posao”

167
0
PODELI

Oni koji imaju dobru poslovnu ideju da započnu ili unaprede sopstveni mali biznis, mogu se prijaviti na konkurs “Pokreni se za posao” i tako dobiti neophodnu opremu, obuku i savetodavnu pomoć.

Priliku da budu realizovane imaće 100 perspektivnih preduzetničkih ideja, a oni koji pokreću ili unapređuju svoj biznis mogu da dobiju bespovratna sredstva u iznosu do 240.000 dinara u vidu opreme.

Ovo je sedma godina zaredom da kompanija “Filip Moris” u saradnji sa niškom organizacijom “Eneca”, s tim što je prvih godina obuhvatao samo južnu Srbiju, a sada je na nacionalnom nivou.

Više hiljada ljudi koji se svake godine jave na naš konkurs najbolji su pokazatelj da u Srbiji ima dosta preduzetničkog duha, ali ljudima je potrebna podrška i podstrek. Činjenica je da smo u proteklih šest godina kroz ovaj program pomogli pokretanje 490 malih i porodičnih preduzeća, i tako omogućili zaposlenje za više od 1500 ljudi, kao i da sva ova preduzeća još uvek uspešno posluju – kaže Jelena Preradović Stevanović iz kompanije Filip Moris.

Konkurs traje do 29. februara, a detaljnije informacije o konkursu, načinu prijavljivanja kao i sam formular prijave za konkurs zainteresovani mogu pronaći na sajtu www.pokrenisezaposao.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite vaš komentar
Upišite Vaše ime ovde